Σε μια πραγματικά συγκλονιστική συγκέντρωση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας 21 Αυγούστου, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης παρουσίασε 196 υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που θα συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Ο επικεφαλής της “Ώρας Ευθύνης” στην ομιλία του (αποσπάσματα της οποίας ακολουθούν) ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους στη συγκέντρωση, αναφέρθηκε στο έργο που έγινε στο Δήμο Αλεξάνδρειας τα τελευταία χρόνια, στο πρόγραμμα για την επόμενη πενταετία ενώ κάλεσε τους δημότες να εμπιστευτούν για μια ακόμη φορά την “Ώρα Ευθύνης” την οποία χαρακτήρισε ως τη μεγάλη παράταξη που ενώνει όλους τους δημότες.

“Νίκη από την πρώτη Κυριακή” είπε κλείνοντας την ομιλία του, μέσα στην αίθουσα που είχε κατακλυστεί από κόσμο ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας.

—-

Απόσπασμα από την ομιλία:

Αγαπητοί προσκεκλημένοι
Αγαπητές συνδημότες και συνδημότισσες
Φίλες και φίλοι
Φίλοι συνεργάτες,
σημερινοί και αυριανοί δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Είμαστε όλοι και όλες εδώ ενωμένοι και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να κάνουμε το δήμο μας καλύτερο.
Πορευόμαστε στο  μέλλον με την ίδια πίστη ,με την ίδια αγάπη με την ίδια ευθύνη.
Σας ευχαριστώ όλους και όλες  μέσα από την καρδιά μου για την αποψινή παρουσία σας.
Σας εκφράζω την αγάπη μου, τον σεβασμό και την υποχρέωσή μου απέναντί σας.

Η αποψινή σας παρουσία είναι μοναδική, είναι συγκινητική. Μου δίνετε μεγάλη χαρά
Σας ευχαριστώ όλους και όλες για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου.
Αυτή η εμπιστοσύνη μας δίνει αισιοδοξία να συνεχίσουμε εγώ και οι συνεργάτες μου.
Να συνεχίσουμε  να αγωνιζόμαστε  γι’ αυτά που πιστεύουμε
Γι’ αυτά που δεσμεύομαι μπροστά σας.

Σήμερα παρουσιάζω παλαιούς και νέους συνεργάτες που συστρατεύονται στο ψηφοδέλτιο της ΩΡΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, στο ψηφοδέλτιο της νίκης στις 8 του Οκτώβρη.
Μια νίκη δική σας, μια νίκη του έργου μας  για ένα σύγχρονο Δήμο.
Μια νίκη για όλους εκείνους που δεν θέλουν πισωγυρίσματα και πειράματα
Μια νίκη της ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ.

(…..)

Φίλες και φίλοι

Τα λόγια είναι λόγια λέγονται και φεύγουν
Οι προεκλογικές υποσχέσεις  των άλλων με ιντερνετικές μακέτες και χωρίς καμία μελέτη έργα εύκολα λέγονται και εύκολα τελειώνουν.
Τα έργα είναι έργα μένουν εδώ και είναι η πραγματικότητα.
Σήμερα, εννέα  χρόνια μετά ,καταφέραμε πολλά και πετύχαμε να αλλάξουμε την  εικόνα του δήμου μας .

Ο δήμος μας απέκτησε ταυτότητα, είναι ένας οικονομικά υγιής δήμος που λειτουργεί με νομιμότητα και διαφάνεια.
Ένας δήμος που προχωρά με έργο και σχέδιο.
Είναι πλέον ” ηλίου φαενότερον ” ότι ο Δήμος Αλεξάνδρειας υλοποίησε και  υλοποιεί ένα τεχνικό πρόγραμμα πρωτοφανές για την εποχή.

Το τεχνικό μας πρόγραμμα παρεμβαίνει με δυναμικό τρόπο σε όλα τα επίπεδα που  συνδυαστικά βελτιώνουν σταθερά τους όρους της καθημερινότητας των ανθρώπων  μας και την ολοένα και περισσότερο αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής. Η εικόνα στα έργα που παρουσιάζονται αυτή τη στιγμή στο δήμος μας είναι της τάξης  των 44.745.655 ευρώ από τα οποία τα 38.637.821 ευρώ είναι από χρηματοδότηση και  τα 6.107.833 ευρώ είναι από ιδίους πόρους.

Τα  έργα αυτά  είτε έχουν ολοκληρωθεί, είτε βρίσκονται σε εξέλιξη,  είτε υπό δημοπράτηση, είτε είναι σε επίπεδο προετοιμασίας διαγωνισμού.

Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη σε επίπεδο δήμου μας εικόνα που από μόνη της  καταγράφει έναν  «οργασμό  έργων»  που η σταδιακή ολοκλήρωσή τους θα αλλάξει τη φυσιογνωμία του Δήμου μας.

(…)

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε πρόβλημα με τα  σκουπίδια και τους κάδους  και αυτό δεν το λέω εγώ αλλά η ίδια η πραγματικότητα, αφού 6 μήνες πριν τις εκλογές άρχισαν τα παράπονα και οι φωτογραφίες.
Καταλαβαίνετε πολύ καλά φαντάζομαι τι γίνεται αφού οι φωτογράφοι είναι και υποψήφιοι σε άλλα ψηφοδέλτια.
Όπως επίσης ακούστηκαν  πριν από μέρες στη Μελίκη κραυγές σε κατάσταση πανικού  για τις πλατείες ,τις λακούβες και τα  σκουπίδια  που τόσο καιρό δεν τα βλέπανε και ξαφνικά τώρα τα θυμήθηκαν .

Χαιρόμαστε όμως πως συμφωνούν ότι έχουμε καταφέρει να υλοποιήσουμε υπέρογκα  ποσά για έργα και είναι αλήθεια. Τους ευχαριστούμε είναι σημαντικό  να αναγνωρίζεται το έργο σου από τους αντιπάλους.

(…)

Είναι γνωστό φίλες και φίλοι ότι είμαστε και  αγροτικός δήμος και οι ανάγκες πολλές

Όμως και εδώ η ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ δεν έμεινε άπραγη έχει υλοποιήσει έργα 3.126.078 Ευρώ ,υλοποιούνται έργα 633.600 ευρώ ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη διαγωνισμού έργα ύψους 7.138.470 με βασικά έργα το δίκτυο άρδευσης στην Κυψέλη ύψους 2.298.715, στη Μελίκη ύψους 2.199.760 και για το οδικό δίκτυο του δήμου έργο 2.140.000ευρώ

Αυτή είναι η ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ έργα υπευθυνότητα, εντιμότητα και κυρίως νοικοκυροσύνη

Αγαπητοί δημότες και δημότισσες

Το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου «OPENMALL» προϋπολογισμού 1.705.684 ευρώ δίνει και  θα δώσει στην Αλεξάνδρεια ομορφιά και ανθρώπινο χαρακτήρα.  Ο δημόσιος χώρος και η αξιοποίηση του από τους δημότες κάθε ηλικίας αποτελεί  προτεραιότητα για τη διοίκηση του δήμου .

Και εμείς αυτό τα κάναμε πράξη παρεμβαίνοντας και διεκδικώντας έργα και δράσεις .

Οι αναπλάσεις που γίνονται στις πλατείες μας και στις παιδικές χαρές  είναι κάτι πρωτόγνωρο για το Δήμο μας .

Οι πλατείες  θα αποτελούν στολίδια στην πόλη μας και θα την αναβαθμίσουν .

Συγκεκριμένα:

Η πλατεία Ελευθερίας υλοποιείται αυτή τη στιγμή με προϋπολογισμό1.240.000 Ευρώ από το πρόγραμμα Πράσινο Ταμείο.

Η πλατεία ΟΣΕ βρίσκεται στο στάδιο της υλοποίησης με προϋπολογισμό 931.254  Ευρώ από το πρόγραμμα Πράσινο Ταμείο .

Η πλατεία στα Αμπελοτόπια  και αυτή υλοποιείται με προϋπολογισμό 267 .000

Για την πλατεία Ηρώου ετοιμάζεται ο διαγωνισμός με προϋπολογισμό 622.000 ευρώ από το πρόγραμμα Πράσινο Ταμείο

Παιδικές χαρές με προϋπολογισμό 1.934.275 ευρώ σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα αναπλάθονται και αναβαθμίζονται αποκτώντας τα χαρακτηριστικά που επιβάλουν οι πιο σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές και η αυστηρή ελληνική νομοθεσία περί ασφαλείας και λειτουργικότητας .

Σκοπός των αναπλάσεων που κάποιες μπορεί να καθυστέρησαν γιατί σκόνταψαν  αρχικά στην πανδημία αλλά και στους εργολάβους ,είναι η δημιουργία σύγχρονων, λειτουργικών και ασφαλών χώρων αναψυχής για μικρούς και μεγάλους.

Εμείς μιλάμε με το έργο μας .

Κάνουμε πράξη το όραμα που εμπνέει τις καρδιές μας .

(…)

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε ,οι κοινωνικές υπηρεσίες και οι δομές του δήμου μας δημιουργούν ένα δίχτυ προστασίας για όλους τους συμπολίτες και συμπολίτισσες  μας και κυρίως για εκείνους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη .

Μια τεράστια κοινωνική μέριμνα υλοποιεί το πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» για τους ηλικιωμένους ,οι  παιδικοί  σταθμοί  και τα κέντρα δημιουργικής  απασχόλησης .

Το κέντρο κοινότητας ,το κοινωνικό παντοπωλείο ,το κοινωνικό φαρμακείο ,το  κοινωνικό φροντιστήριο ,το γραφείο συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης  είναι δομές απαραίτητες στην σημερινή εποχή και ο δήμος μας το κάνει πράξη .

Στο Αθλητισμό έχουμε ολοκληρώσει τον τάπητα στο Δημοτικό στάδιο και επισκευάσαμε το δάπεδο στο κλειστό  γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου συνολικού προϋπολογισμού 923.590 ευρώ.

Επίσης για το κολυμβητήριο είμαστε σε επίπεδο διαγωνισμού με το έργο αξιοποίηση  εφαρμογών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας προϋπολογισμού 1.007.602 ευρώ

Τα σχολεία μας λειτουργούν χωρίς προβλήματα με τη στήριξη και την άμεση  παρέμβαση των σχολικών επιτροπών ,ενώ βρισκόμαστε στην εκπόνηση σχεδίων για ένα σύγχρονο κτίριο για τις ανάγκες του Ειδικού Σχολείου .

Επίσης είναι σε πλήρη λειτουργία η δανειστική βιβλιοθήκη μας με  πληθώρα εκδηλώσεων ενώ στηρίξαμε και την κινητή βιβλιοθήκη για το φιλοαναγνωστικό κοινό του δήμου μας, με υλοποιημένο έργο προϋπολογισμού163.612 ευρώ

Ο πολιτισμός βρίσκει τα πατήματα του έχοντας σαν βάση το σπίτι του, το πνευματικό κέντρο που στη προηγούμενη θητεία μας μετά από 30 χρόνια περίπου το εγκαινιάσαμε και τώρα με έργο 74.000 ευρώ θα διαμορφωθεί ο περιβάλλον χώρος.

Προετοιμάζουμε διαγωνισμό προϋπολογισμού 431.199 ευρώ για τη διαμόρφωση καιεπισκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων  στην προσπάθεια να δώσουμε την καλύτερη λύση αλλά και  περισσότερη φροντίδα  στους τετράποδους φίλους μας ..

Αυτό είναι το  Έργο μας ορατό και μετρήσιμο .

Φίλες και φίλοι.

Σίγουρα στην προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια έγιναν και λάθη είχαμε παραλείψεις και υπήρχαν και υπάρχουν καθυστερήσεις ενδεχομένως κάποιες φορές .

Το αναγνωρίζουμε.

Ένα μεγάλο συγνώμη που δεν προσέφερα στον κατάλληλο χρόνο την καλύτερη λύση σε προβλήματα που σας απασχολούσαν.

Ποτέ όμως δεν διεκδίκησα το αλάνθαστο.

Διεκδικώ όμως την αναγνώριση της αγάπης μου για τον τόπο μας, τη διάθεσή μου για προσφορά ,την εντιμότητα και  την αφοσίωσή μου στα προβλήματα του Δήμου μας

(…)

Σήμερα με τον ίδιο σεβασμό που σας ζήτησα πριν από 9 χρόνια  να με εμπιστευτείτε  και να στηρίξετε την προσπάθειά μας, με τον ίδιο σεβασμό στέκομαι  απέναντί σας και με το χέρι στην καρδιά  σας ζητώ να εμπιστευτείτε την ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ και προσωπικά εμένα  και για την επόμενη θητεία  έχοντας στο μυαλό σας όλο αυτό το έργο που μόλις σας παρουσίασα και κυρίως την εντιμότητα τη διαφάνεια και την ειλικρίνεια που διοικήσαμε αυτά τα  χρόνια .

(…)

θέλω να σκεφτείτε ποια δημοτική αρχή, ποιος δήμαρχος, ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι και συνεργάτες μπορούν να οδηγήσουν με ασφάλεια, σιγουριά και πρόοδο το Δήμο μας πιο πέρα.

Εμείς θέλουμε να αλλάξουμε το δήμο μας, αυτοί θέλουν να αλλάξουν το δήμαρχο!

(…)

Στις 8 του Οκτώβρη η ιστορία του δήμου, μας καλεί να αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε να πάμε μπροστά ή να γυρίσουμε πίσω. (…) Στηρίξτε, ψηφίστε τη μεγάλη παράταξη που μας ενώνει.

Ψηφίστε ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ!

Οι υποψήφιοι:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

 1. Αβραμίδης Νικόλαος του Αχιλλέαα
 2. Αγγέλη – Μπαμπίνα Δήμητρα του Χρήστου
 3. Αδαμίδης Νικόλαος του Βασίλειου
 4. Αδαμόπουλος Σωτήριος του Κωνσταντίνου
 5. Αλμπάνη Κλεάνθη (Κλειώ)  του Χριστόδουλου
 6. Βέτσιου Αικατερίνη  του Γεωργίου
 7. Γεωργίου Άννα του Σπυρίδωνος
 8. Γιαννάκης Νικόλαος του Σπυρίδωνος
 9. Γιαννόπουλος Γεώργιος του Θεοδώρου
 10. Γιάντσης Τριαντάφυλλος (Λάκης)  του Αθανασίου
 11. Γκούντας Βασίλειος του Δημητρίου
 12. Γκιουρτζής Στέφανος του Αντωνίου
 13. Γκόγκας Ευθύμιος του Δημητρίου
 14. Δεινόπαππας Φώτιος του Στέργιου
 15. Δελιόπουλος Στέφανος του Αντωνίου
 16. Δεμπρόπουλος Θωμάς του Δημητρίου
 17. Δημάδης Αθανάσιος του Κωνσταντίνου
 18. Δημητριάδης Βασίλειος του Δημητρίου
 19. Δριστάς Στέφανος του Ευαγγέλου
 20. Εμμανουηλίδης Γεώργιος του Δημητρίου
 21. Θεοδωρακόπουλος Σωτήριος (Λάππας) του Αντωνίου
 22. Καλότσης Σωτήριος  του Αθανασίου
 23. Καμανάς Νικόλαος του Γεωργίου
 24. Καμπατζά Καλλιόπη του Νικολάου
 25. Κιοσέογλου Ιερεμίας του Αντωνίου
 26. Κορτσινίδου Μαριάννα του Χρυσοστόμου
 27. Κούγκα Αικατερίνη του Δημητρίου
 28. Κούγκας Αθανάσιος του Στεφάνου
 29. Λαφαζάνη Ελένη του Δημητρίου
 30. Λάχανης Ευάγγελος του Αποστόλου
 31. Μητράκος Δημήτριος του Βασιλείου
 32. Μοσχοπούλου Θεοδώρα του Γεωργίου
 33. Μοσχοπούλου Όλγα του Ευαγγέλου
 34. Μπαλιοπούλου Δάφνη του Γεωργίου
 35. Μπενίσκος Δημήτριος του Λεωνίδα
 36. Μπουκουβάλας Αθανάσιος του Γεωργίου
 37. Ουζούνη Ελένη του Μερκουρίου
 38. Παγγούρας Αθανάσιος του Βελισσαρίου
 39. Παναγιωτίδης Μιχαήλ του Κωνσταντίνου
 40. Παναγιώτου Κωνσταντίνος του Αθανασίου
 41. Παντόπουλος Αθανάσιος του Γεωργίου
 42. Παπαγεωργόπουλος Ευάγγελος του Αντωνίου
 43. Παράσχος Στέργιος του Δημητρίου
 44. Παράσχου Ειρήνη του Δημητρίου
 45. Πενόπουλος Δημήτριος του Αριστείδη
 46. Πετικόπουλος Γεώργιος του Νικολάου
 47. Σακαλής Δημήτριος  του Χρήστου
 48. Σαλτουρίδης Χαράλαμπος του Νικολάου
 49. Σαμαράς Δημήτριος του Γεωργίου
 50. Σαρακατσιάνος Νικόλαος του Ιωάννη
 51. Σουρλόπουλος Νικόλαος του Βασιλείου
 52. Τόκας Σωτήριος του Δημητρίου
 53. Τοπαλίδου Γεωργία του Τηλέμαχου
 54. Τριανταφυλλόπουλος Ιωάννης του Μερκουρίου
 55. Τσακιρίδης Κωνσταντίνος του Σάββα
 56. Τσιλιοπούλου Πολυξένη του Γεωργίου
 57. Χατζής Αναστάσιος (Αλιάγας) του Αθανασίου
 58. Χατζόπουλος Θωμάς του Ιωάννη
 59. Χόκια Θωμάς του Φλαμούρ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

 1. Αγαθαγγέλου Αναστάσιος του Προδρόμου
 2. Αγγελόπουλος Βασίλειος του Δημητρίου
 3. Ακριβόπουλος Δημήτριος του Κωνσταντίνου
 4. Αλευράς Παναγιώτης του Ευαγγέλου
 5. Αμπατζής Δημήτριος του Νικολάου
 6. Ανδρέου Βασίλειος του Κωνσταντίνου
 7. Αργιαντόπουλος Στέφανος του Ευθυμίου
 8. Αργυρόπουλος Θεόδωρος του Γρηγορίου
 9. Ασβεστά Ευφροσύνη του Κωσνταντίνου
 10. Αυτζής Νικόλαος του γεωργίου
 11. Βενιοπούλου Δήμητρα του Θωμά
 12. Βογιατζή Ελένη του Αναστασίου
 13. Βουλτσινός Βασίλειος του Αριστείδη
 14. Γατοπούλου Ξένια του Σωτηρίου
 15. Γελαδάρης Νικόλαος του Ιωάννη
 16. Γεωργίου Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνος
 17. Γιαζιτζόγλου Αικατερίνη του Γεωργίου
 18. Γιαννόπουλος Δημήτριος του Αντωνίου
 19. Γιαννόπουλος Ευάγγελος του Αντωνίου
 20. Γιώτα Ελένη του Κωνσταντίνου
 21. Γκαλτσίδης Ιωάννης του Αναστασίου
 22. Γκιουρτζής Γεώργιος του Εμμανουήλ
 23. Γουσιόπουλος Γρηγόριος του Γεωργίου
 24. Γρηγοριάδου Ευαγγελία του Ισαάκ
 25. Γρηγορόπουλος Ευάγγελος του Γεωργίου
 26. Δαδαβέλα Αικατερίνη του Χρήστου
 27. Δαρδακούλης Γεώργιος του Νικολάου
 28. Δεληπάλας Ευάγγελος του Χαράλαμπου
 29. Δελιοπούλου Σοφία του Γεωργίου
 30. Διακόπουλος Ιωάννης του Διονυσίου
 31. Διάλλα Δήμητρα του Γεωργίου
 32. Διάλλα Ευαγγελία του Δημητρίου
 33. Διαμαντοπούλου Κωνσταντίνα του Πέτρου
 34. Δόμος Νικόλαος του Χρήστου
 35. Δούμπης Στέφανος του Αποστόλου
 36. Εσερπόγλου Δημήτριος του Κωνστνατίνου
 37. Ευθυμίου Κωνσταντίνος του Βασιλείου
 38. Ζορμπά Δάφνη του Αντωνίου
 39. Ηλίας Χρήστος του Δημητρίου
 40. Θεοδωρακέλης Κωνσταντίνος του Μαρίνου
 41. Θεοδωρακόπουλος Σταύρος του Ιωάννη
 42. Θεοδωρόπουλος Νικόλαος του Σωτηρίου
 43. Ιωάννου Ιωάννα του Βασιλείου
 44. Καλαμπούκας Νικόλαος του Γεωργίου
 45. Καμπατζά Παναγιώτα του Νικολάου
 46. Καραβάρας Θωμάς του Αθανασίου
 47. Καραγιάννη Ιωάννα του Κωνσταντίνου
 48. Καραγιάννης Δημοσθένης του Σωτηρίου
 49. Καραγκιοζόπουλος Κωνσταντίνος του Γεωργίου
 50. Καραγκούνη Μαρία του Δημητρίου
 51. Καραλιλιοπούλου Αλίκη του Ιωάννη
 52. Καραπατσάς Βασίλειος του Γεωργίου
 53. Καρέλης Χρήστος του Κωνσταντίνου
 54. Καστίδης Θεόδωρος του Νικολάου
 55. Καταφυγιώτης Βασίλειος του Θεοδώρου
 56. Κεϊσίδης Ιωάννης του Χρήστου
 57. Κεφάλας Σπυρίδων του Δημητρίου
 58. Κιζηρίδου Ελένη του Γεωργίου
 59. Κοκοφτόπουλος Θωμάς του Κωνσταντίνου
 60. Κοτσογιαννίδου Μαρία του Γεωργίου
 61. Κούκλας Αντώνιος του Δημητρίου
 62. Κουκλας Γρηγόριος του Γεωργίου
 63. Κουλερίδης Κωνσταντίνος του Χαραλάμπους
 64. Λακασάς Γεώργιος του Αποστόλου
 65. Λάππας Στέφανος του Κωνσταντίνου
 66. Λεπιδάς Χρήστος του Ιωάννη
 67. Λιότσιος Βασίλειος του Σωτηρίου
 68. Λιότσιου Καλλιόπη του Γρηγορίου
 69. Λουκίδου Ευδοκία του Γεωργίου
 70. Μαγαλιός Ανστάσιος (Ανέστης) του Κωνστνατίνου
 71. Μακρυγιάννης Χρήστος του Παρασκευά
 72. Μαλλιάρας Γεώργιος του Παρασκευά
 73. Μαλογιάννης Κωνσταντίνος του Ευαγγέλου
 74. Μαντάκη Μαγδαλινή (Στεργιοπούλου) του Σταύρου
 75. Ματελόπουλος Δημήτριος του Προδρόμου
 76. Μέρδα Ευθυμία του Κωνσταντίνου
 77. Μπανταδάκη Μαρία του Ευαγγέλου
 78. Μπαρλάκας Βασίλειος του Μιχαήλ
 79. Μπατσίλης Ιωάννης του Γεωργίου
 80. Μπενή Φωτεινή του Νικολάου
 81. Μπενίσκου Ευδοξία του Φωτίου
 82. Μπίτζιου Ερμιόνη του Αθανασίου
 83. Μπογιαννίδης Δημήτριος του Κωνσταντίνου
 84. Μπόκαρης Κωνσταντίνος του Θωμά
 85. Μπρισίμης Κωνσταντίνος του Αποστόλου
 86. Νικοπούλου Βασιλική του Σωτηρίου
 87. Νταούκας Σωτήριος του Αντωνίου
 88. Ντέλια Ευαγγελία του Δημητρίου
 89. Ντουντούδης Δημοσθένης του Γεωργίου
 90. Ορφανός Κωνσταντίνος του Νικολάου
 91. Πανταζόπουλος Αριστοτέλης του Γεωργίου
 92. Παντόπουλος Κωνσταντίνος του Αντωνίου
 93. Παντοπούλου Μάρθα του Διονυσίου
 94. Παπαδόπουλος Γεώργιος του Μιχαήλ
 95. Παπαδόπουλος Διονύσιος του Σωτηρίου
 96. Παπαμιχαήλ Κυριάκος του Μιχαήλ
 97. Παρσόπουλος Βασίλειος του Θωμά
 98. Παρσόπουλος Δημήτριος του Αντωνίου
 99. Πασιοπούλου Αναστασία του Λεωνίδα
 100. Πάσχος Ιωάννης του Σπυρίδων
 101. Παυλίδης Παύλος του Ιωάννη
 102. Πένογλου Μαργαρίτα του Μόσχου
 103. Περτσινίδου Ελένη του Γεωργίου
 104. Πετικόπουλος Κωνσταντίνος του Θωμά
 105. Πετικοπούλου Σταυρούλα του Κωνσταντίνου
 106. Πετκόπουλος Αντώνιος του Δημητρίου
 107. Πιπέρκος Δημήτριος του Σωτηρίου
 108. Πολημένος Σταμάτης του Ιωάννη
 109. Πούλιος Πέτρος του Δημητρίου
 110. Σιδηροπούλου Γενοβέφα του Παναγιώτη
 111. Συρόπουλος Κωνσταντίνος του Ιωάννη
 112. Τζουμάκα Ειρήνη του Χρήστου
 113. Τόκα Σοφία του Σταύρου
 114. Τόκας Βασίλειος του Ιωάννη
 115. Τόκας Χρήστος του Ιωάννη
 116. Τολιόπουλος Αριστείδης του Βασιλείου
 117. Τόλιος Ευθύμιος του Σπυρίδωνος
 118. Τορναζάκη Αθηνά του Αριστείδη
 119. Τουρλακίδου Ροδιανή του Δημητρίου
 120. Τουτουντζίδης Σταύρος του Θεοδώρου
 121. Τράντος Αθανάσιος του Ιωάννη
 122. Τριανταφυλλοπούλου Ελισσάβετ του Θωμά
 123. Τριανταφύλλου Μαρία του Κυριαζή
 124. Τρικαλόπουλος Ευάγγελος  του Κωνσταντίνου
 125. Τσακμακίδου Όλγα του Παύλου
 126. Τσακστάρας Νικόλαος  του Δημητρίου
 127. Τσέκας Βασίλειος του Θωμά
 128. Τσιώτρη Ολυμπία του Χαραλάμπους
 129. Τσομίδου Συμέλα του Χαραλάμπους
 130. Τσορακλίδης Χαράλαμπος του Κωνσταντίνου
 131. Φιλιπποπούλου Μαρία – Μαγδαλινή του Φωτίου
 132. Φιλίππου Φίλιππος  του Κωνσταντίνου
 133. Φουντουκίδου Κυριακή – Μαρία του Προδρόμου
 134. Φωτάκης Γεώργιος του Χρήστου
 135. Χατζοπούλου Αθανασία του Θοδώρου
 136. Χλιαρόπουλος Κωνσταντίνος του Αργυρίου
 137. Χούχας Απόστολος του Σωτηρίου