Με αφορμή όσα ακούστηκαν σε ομιλία υποψήφιας για υποψηφιότητα δημάρχου θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι:

– το ποιος είναι απερχόμενος και το ποιος είναι πραγματικά διάττων αστέρας (που ήλθε από το βάθος του πολιτικού και πραγματικού χρόνου αλλά υποδύεται την… «ανανέωση») ήδη έχουν την ευκαιρία να το κρίνουν οι ψηφοφόροι και οι κάτοικοι του Δήμου Αλεξάνδρειας. Και θα το κρίνουν οριστικά στις 8 Οκτωβρίου.

– οι προεκλογικές ομιλίες αλλά και τα προγράμματα που έχουν μορφή έκθεσης ιδεών δευτέρας Δημοτικού Σχολείου και δεν είναι κοστολογημένα και τεκμηριωμένα, είναι λόγια του αέρα. Είναι γενικόλογες και αόριστες υποσχέσεις συνοδευόμενες από αόριστες αναφορές σε πηγές χρηματοδότησης, που μόνο στην παραπλάνηση των συνδημοτών μας στοχεύουν.

– μας χαροποιεί ιδιαίτερα η παραδοχή ότι ο Δήμος Αλεξάνδρειας τα τελευταία χρόνια επένδυσε σε εξοπλισμό. Όμως η υποψήφια για υποψηφιότητα δήμαρχος – είτε για λόγους σκοπιμότητας είτε επειδή έχει άγνοια – δεν ανέφερε τη συνέχεια: για ποιον λόγο δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί στο έπακρο ο πλήρως ανανεωμένος στόλος του Δήμου μας.

– Η αναφορά σε “κάδους, δοσίλογους και μισθοφόρους” για υποψήφιούς μας είναι γελοία, εκθέτει ανεπανόρθωτα την υποψήφια και μαρτυρά τον πανικό της. Για πρώτη φορά ακούγονται τέτοιες απαράδεκτες και προσβλητικές εκφράσεις για άξιους συνδημότες και συμπολίτες μας. Καλούμε την υποψήφια να συνέλθει και να σοβαρευθεί γιατί η αξιοπρέπειά μας είναι αδιαπραγμάτευτη. Την καλούμε ακόμη να κατονομάσει ποιους εννοεί όπως και τους “εθελοντές στρατιώτες” της που γνωρίζει πολύ καλά ολόκληρος ο Δήμος Αλεξάνδρειας…

Εμείς στην «Ώρα Ευθύνης» συνεχίζουμε. ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΣΤΑΘΕΡΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ.